Ne bucurăm că aţi vizitat site-ul nostru!


  Adeea Prod Com, s-a infiintat in 1996, iar din 2002 avem ca domeniu principal transportul international de călători. Mii de oameni, care au ales serviciile oferite de  Adeea revin de fiecare data… De ce?

  Pentru că   tratăm cu  seriozitate nevoile si cererile Clientilor noştri, iar misiunea companiei este de a vă oferi soluţii complete de călătorie la standarde înalte.

  Cu aceasta ocazie vă mulţumim tuturor celor care, au avut încredere in calitatea calatoriilor oferite de noi si isi petrec in continuare vacantele alaturi de  Adeea Travel. Obiectivul principal al agentiei  este ca atât clienţii fideli cât şi viitorii turişti  să fie satisfăcuţi de serviciile primite...De aceea  la noi tarifele pachetelor turistice sunt  raportate la buna calitate ale acestora.

  Va oferim destianţii de vis, precum: Croatia, Turcia, Egipt, Mallorca, Tunisia, iar prin circuite culturale organizate de noi puteţi fi si mai aproape de Viaţa Regilor Franţei, vizitând Versaillesul, puteţi să admiraţi Atomiumul din Bruxelles, puteţi participa la croaziere pe Dunare,…să auziti de dinaproape muzica lui Mozart, puteţi simţi maretia Moscheelor din Istambul..

  Sunt foarte multe locuri care va asteapta… iar calatoriile se deosebesc prin felul in care sunt organizate… de aceea tinem cont de  punctualitate, si  calatoria placuta...ca Dumneavoastra sa va puteti simti perfect in Vacanta!

  Speram ca intre ofertele Adeea Travel sa puteti gasi Vacanta ideala pentru gustul Dumneavoastra, pentru ca multumirea turistilor este cea mai mare satisfactie pentru noi!


                                                                        Cu deosebita stima,
                                                                        Echipa Adeea Travel