La cerere, tot timpul anului
  Descriere ofertă

  Inconjurata de o mare de slavi, Ungaria este o tarisoara cu o limba unica si capacitate de supravietuire. Mandria imensa a localnicilor nu vine doar din puterea de rezistenta a acestei natiuni. Ungaria este un teritoriu cu centre urbane istorice si un peisaj pitoresc, vinuri de calitate, ape termale si o cultura infloritoare. Capitala Budapesta este un oras fantastic, impartit in doua de Dunare. Buda este un oras mai vechi, deluros si cu mai multa gratie, iar Pesta este un centru comercial ornamentat cu cladiri art nouveau.

  In Budapesta se afla cele mai bune baruri si cluburi din tara, orasul fiind multa vreme preferat de artisti si scriitori. Capitala mai este numita si Parisul Europei de Est, datorita monumentelor. Gara din centrul orasului (Nyugati Palyaudvar) a fost creata de Gustave Eiffel, acelasi care a construit turnul Eiffel din Paris. Districtul Castelului si Palatul Regal sunt vizitate de turisti tot timpul anului, iar in zona Obuda se afla ruine romane si Muzeul Kiscelli.

  "Puszta" - o preerie ce pare fara sfarsit, este peisajul definitoriu pentru Ungaria, insa frumusetile naturale nu se opresc aici. Sunt 11 parcuri nationale si sute de zone protejate pe care le puteti explora, impreuna cu lacul Balaton, cel mai mare lac cu apa dulce din Europa, o multitudine de rauri si podgorii. La sfarsitul unei zile de plimbari, nimic nu este mai placut decat sa va relaxati intr-una din cele 150 de statiuni balneoclimaterice, dintre care unele dateaza din vremuri romane.

  Traseu

  Plecari individuale

   

  Sejururi de Welness si Spa in Ungaria:

  Hajduszoboszlo

  Budapesta

  Heviz

  Balatonfured

  Gyula

  Szeged

  Debrecen

  Zamardi

  Zalakaros

  Program

  Program liber la dispozitia turistilor pentru relaxare, tratamente, shopping.

  Altele

  Tarifele includ:

  -asistenta turistica

  -cazare si masa conf. hotelului/pensiunii alese de catre turist

  Tarifele nu includ:

  -asigurare medicala

  -transport (la cerere)

  -intrari la obiective/bai

  Galerie foto