iarna 2013-2014
  Descriere ofertă
  Traseu
  Program

   

  Localizare: Apartamentele sunt situate intr-o zona linistita cu o priveliste impresionanta asupra Muntilor Lagorai, la doar 1.5 km de centrul orasului Cavalese, in Marco. In apropierea hotelului se afla un patinoar, o piscina si telecabina catre partiile de ski Cermis.

  Facilitati hotel: terasa, gradina, parcare si garaj, spalatorie comuna

  Distanta fata de partia de ski/teleschiuri: 800 m fata de Ceramis – Val di Femme – partiile de ski Obereggen. Transportul este oferit gratuit, cu autobuzul, din fata hotelului.

  Facilitati camere: Apartamentele ofera saloane luminoase si confortabile cu un décor clasic Trentino, pentru un maxim de relaxare: satelit TV, o bucatarie echipata complet cu frigider, plita, masina de spalat vase. Acestea sunt disponibile astfel:

  Apartamente pentru 2 persoane: salon cu bucatarie, masa, dormitor cu pat matrimonial, baie

  Apartamente pentru 4 persoane: salon cu bucatarie, masa, canapea extensibila, un dormitor cu un pat matrimonial, baie sau salon cu bucatarie, masa, canapea, dormitor cu un pat matrimonial si un pat single, baie

  Apartamente pentru 6 persoane: salon cu bucatarie, masa si canapea extensibila sau 2 canapele, dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu paturi twin, baie, balcon (sau salon cu canapea si dormitor cu 3 paturi). Cateva dintre apartamente sunt duplex.

  Apartamente pentru 8 persoane: salon cu bucatarie, masa si canapea si 2 canapele extensibile, 2 dormitoare cu paturi matrimoniale, 1 dormitor cu paturi twin, 2 bai, balcon.

  (In unele cazuri, organizarea paturilor in apartamente poate sa fie diferita fata de cea din descriere).

   

  Altele

  altele (servicii incluse, neincluse, alte informații utile)

  Descarcă oferta