La cerere, tot timpul anului
  Descriere ofertă

  Istanbul - cunoscut ca si capitala capitalelor, este singurul oras din lume care se rasfrange pe doua continente si care a fost capitala de-a lungul a doua imperii consecutive: cel Crestin Bizantin si cel Otoman Islamic. Cu toate ca a fost capitala Imperiului Otoman, in afara capitalei oficiale Ankara, Istanbul a ramas capitala comerciala, istorica si culturala a Turciei.

  Traseu

  Cluj Napoca – Targu Mures – Sighisoara – Brasov – Ploiesti – Bucuresti – Istanbul si retur.

  Transfer gratuit din Sibiu, Medias, Alba Iulia,Deva, Reghin, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Zalau, Bistrita, Dej pentru min. 6 pers. platitoare, in cazul neintregirii pers. minime se  plateste o suprataxa de 20 euro/pers dus-intors.

  Program

  Ziua 1: Plecam din tara in cursul serii tranzitam Romania, Bulgaria.       

  Ziua 2: Ajungem in Istanbul in cursul amiezii. Cazare la hotel 3* in Istanbul. Incepem exploatarea orasului cu o vizita pietonala.. la Moscheea Albastra si Bazinul Subteran. Spre seara program liber la dispozitia turistilor in zona Marelui Bazar, Bulevardului Laleli. Seara cazare la hotel 3*.

  Ziua 3: Mic dejun.  Incepem ziua cu o vizita la Muzeul Sf Sofia si  Palatul Topkapi, dupa care va propunem o minunata croaziera pe Stramtoarea Bosfor, servim (optional) masa de pranz pe partea asiatica a orasului, dupa care va propunem program liber pentru cumparaturi in Bazaul Egiptean, prenumit si Barazul de mirodenii.

  Ziua 4:Mic dejun. Urmeaza vizitarea Palatului Dolmabache, construit in 13 ani, a costat echivalentrul a 35 tone de aur. Dupa amiaza  program liber la dispozitia turistilor. Optional Seara traditionala turceasca. Cazare la hotel 3*.

  Ziua 5: Dupa micul dejun plecam sre Romania. Facem o scurta vizita la Moscheea Selimiye, ajungem acasa in cursul noptii in functie de trafic si formalitati vamale.

  Obiectivele turistice subliniate se viziteaza si din interior.

   

  Altele

  Include: transport autocar modern, 3 nopti cazare in Istanbul la hotel 3/4 * cu mic dejun, ghid insotitor din partea agentiei, vizitele mentionate in program.

  Nu include: asigurarea medicala (~20 lei), intrari la obiective turistice ( ~50 euro), deplasarea in Istanbul cu transport in comun (~5 euro), croaziera pe Bosfor ~12 euro/pers, seara turceasca ~25 euro/pers.

  Tariful a fost calculat pe un numar min. de 25 turisti, in cazul neintregirii grupului min. excursia se recalculeaza sau se anuleaza.