La cerere, tot timpul anului
  Descriere ofertă

  Budapesta a fost deseori numit "Parisul de Est", "Mireasa Dunarii" sau "Perla Dunarii" si este cel mai important nod feroviar din Europa Centrala, servit de trenuri din toate partile Europei.

  Orasul Budapesta are o identitate complexa, undeva intre luxul vestului si simplitatea traditiilor. Are o istorie zbuciumata si o mostenire culturala de exceptie. Are parcuri somptuoase, strazi largi si o dezvoltare industriala exceptionala.

  Traseu

  Tg. Mures - Cluj Napoca - Budapesta si retur.

  Program

  Ziua 1: Dimineata devreme plecam coform traseului spre orasul prenumit si perla Dunarii, Budapesta. Ajungem in jurul amiezii, programul vom incepe cu un tur panoramic admirarea frumoaselor poduri, dupa care vom vizita Cetatea Budei - Palatul Regal, Biserica Matyas, Bastionul Pescarilor seara optional croaziera pe Dunare. Cazare la hotel 2/3* in zona Budapesta.

  Ziua 2: Mic dejun. Urmeaza vizitarea parlamentului Ungariei, construit in stil gotic, dupa care Piata Eroilor cu Monumentul Milenar, Castelul Huniazilor,dupa care urmeaza vizitarea Muzeului National sau Muzeului Terror ( din interior), dupa masa program liber pentru cumparaturi in zona Vaci Utca, sau la Arena Plaza. Seara  cazare la hotel 2/3* in zona Budapesta la hotel 2/3*

  Ziua 3: Mic dejun. La alegere vizitam Parcul de distractii, Gradina Zoologica , sau Baile Szechenyi, dupa care incarcati cu amintiri frumoase mergem ami departe catre casa, unde vom ajunge in cursul noptii in functie de trafic si formalitati vamale.

   

  Altele

  Tarif : 100 euro/pers - grup min. 20 pers

  Tariful include: 3 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla sau tripla la hotel 3* cu mic dejun, transport autocar,  insotitor din partea agentiei, vizite.

  Tariful nu include: asigurare medicala, transferuri hotel -aeroport, intrari obiective turistice.

  Tarif: 150 euro/pers - grup min. 15 pers sau individual

  Tariful include: 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion Cluj/Tg. Mures - Budapesta si retur, insotitor grup, vizite.

  tariful nu include: asigurare medicala, intari la obiective turistice.

  Mai multe detalii la tel. 0740-8544

  REDUCERE PENTRU GRUPURI ORGANIZATE DE MIN. 10 PERS.!!!

  Galerie foto