La cerere, tot timpul anului
  Descriere ofertă

   

  Atena este orasul cu cea mai glorioasa istorie din lume, un oras venerat de zei si de oameni, un oras magic. Incantatoarea capitala a Greciei a fost intotdeauna leaganul civilizatiei. Este orasul unde a luat nastere democratia, odata cu majoritatea inteleptilor din Antichitate. Cea mai importanta civilizatie a lumii antice a inflorit in Atena si traieste prin unele dintre cele mai formidabile edificii ale lumii.
  Cine nu a auzit de Acropolele din Atena? Fotografiile si istoria celui mai vechi monument arheologic din Europa au facut inconjurul lumii starnind admiratia milioanelor de oameni. Acropolele au fost nominalizate pentru un loc dintre cele 7 minuni ale lumii moderne.  Soarele straluceste in Atena tot anul. Climatul este unul dintre cele mai favorabile din Europa, cu ierni blande si veri foarte calde, ideale pentru turism. Este localizata la doar cativa kilometri de portul Pireu, portul central comercial al capitalei si al tarmurilor din Attica sudica.

  Traseu

  Cluj Napoca - Targu Mures - Sibiu - Bucuresti - Atena si retur.

  Program

  Vizte individuale sau de grup la obiectivele turistice, timp liber la dispozitia turistilor, shopping.

  Altele

  Tarif : de la 190 euro/pers

  Tariful include: 3 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla sau tripla la hotel 3*, transport  autocar.

  Tarif : de la 240 euro/pers

  Tariful include: 3 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla sau tripla la hotel 3*, transport  avion, plecari individuale sau in grup cu insotitor din partea agentiei.