La cerere, tot timpul anului
  Descriere ofertă

  Istanbul - cunoscut ca si capitala capitalelor, este singurul oras din lume care se rasfrange pe doua continente si care a fost capitala de-a lungul a doua imperii consecutive: cel Crestin Bizantin si cel Otoman Islamic. Cu toate ca a fost capitala Imperiului Otoman, in afara capitalei oficiale Ankara, Istanbul a ramas capitala comerciala, istorica si culturala a Turciei. Frumusetea orasului sta in modul in care imbina opusurile: vechi si modern, religios si secular, Asia si Europa, mistic si pamantesc.

  Fiind capitala a doua imperii total diferite peste 2000 de ani, in Istanbul exista multe situri istorice. Istoria diversa este reflectata de vechile biserici, moschee, palate, muzee si bazaruri. Zonele comerciale prospere de la Taksim si Nisantasi (cele mai mari mall-uri din lume) zumzaie de viata si distractii. Frumusetea sclipitoare a Bosforului, Insulelor Printese si a parcurilor aduc putina liniste si pace in metropola aglomerata Istanbul.

  Traseu

  Cluj Napoca - Targu Mures - Bucuresti - Istanbul si retur.

  Program

  Vizite individuale sau conf. programului al obiectivelor turistice, tip liber pentru shopping.

   

  Altele

   

  Tarif : de la 240 euro/pers

  Tariful include: 3 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla sau tripla la hotel 3*, transport  avion, plecari individuale sau in grup cu insotitor din partea agentiei.

   

  Mai multe detalii la tel. 0740-854458.

  REDUCERI PENTRU GRUPURI ORGANIZATE DE MIN. 10 PERS!!