5-9 februarie 2014
  Descriere ofertă

   

   

  Cu 8 milioane de locuitori, Londra este cel mai mare oras european, dar si cel mai divers din punct de vedere etnic. Aproape 200 de limbi sunt vorbite la Londra si mai mult de 30% din populatie este reprezentata de imigranti. In pofida descentralizarii si a orgoliilor locale, Londra domina orizontul tuturor cetatenilor britanici pentru ca aici au loc cele mai importante evenimente si pentru ca aici se incheie cele mai mari afaceri.

   


   

  Traseu

  Tg. Mures - Londra si retur

  Program

  Tariful include: 4 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla sau tripla la hotel 3*, transport avion din TG. MURES, CLUJ-NAPOCA sau BUCURESTI, bagaj de mana gratuit, grup de 15-20 persoane, insotitor din partea agentiei.

  Altele


  PROGRAM
  Ziua 1. Zbor spre Londra, transfer de la aeroportul Luton la hotel.
  Program de vizita: turul Londrei, pe traseul: Westmister Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben. Cazare la hotel 3* in Luton - Londra.

  Ziua 2. Mic dejun, excursie la Castelul Windsor si la Stonchenge, dupa care timp liber pentru shopping si vizite individuale. Cazare la hotel 3*in Luton - Londra.

  Ziua 3. Mic dejun, excursie cu vaporasul pe Tamisa la GREENWICH, unde se viziteaza : Muzeul Maritim, Observatorul astronomic, Meridianul zero. Timp liber la dispozitia turistiilor. Cazare la hotel in Luton –Londra.

  Ziua 4. Mic dejun, dupa care vizitam: (intrare libera) Galeriile Nationale si British Museum.
  Optional se poate vizita Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud. Cazare la hotel 3* Luton-Londra.

  Ziua 5. Mic dejun , transfer de la hotel 3* la aeroport Luton-Londra.

  Tarnaveni, Jud. Mures, Aleea Garii, Bl. 3, Ap. 3
  Tel/Fax: 0365 437 149
  Mobil: 0740 880 329, 0740 854 458

   

  Descarcă oferta