La cerere, tot timpul anului
  Descriere ofertă

  Viena a fost considerata pentru multe secole, capitala muzicii clasice, dar si a operei. Mozart, Beethoven, Schubert, Strauss, Vivaldi sau Mahler reprezinta doar cateva nume celebre care au trait si au lucrat in acest spatiu.

  Viena se deosebeste de celelalte capitale prin arhitectura sa, unde predomina stilul baroc. Pe langa cladirile elegante, Viena este aleasa de vizitatori pentru imensele colectii de arta din muzee sau pentru calitatea restaurantelor.

  Traseu

  Medias – Tarnaveni – Targu Mures – Ludus – Turda – Cluj Napoca – Oradea – Viena – Budapesta – retur.

  Transfer din Alba Iulia, Sibiu, Sebes, Sighisoara, Reghin, Brasov, Zalau, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Deva pentru min. 6 persoane fara plata suplimentara, iar pentru mai putin de 6 persoane plus 20 euro/pers.

  Program

  Ziua 1: Intalnire cu ghidul insotitor la locul si ora stabilit. Plecare spre Viena. In cursul dupa amiezii se ajunge  in capitala imperiului habsburgic, unde se va face turul panoramic al ringului:Primaria, Ministerele, Theresien Platz cu cele doua muzee: stiinte ale naturii si artei, Bursa vieneza, Opera, Teatrul imperial,  dupa care urmeaza o vizita la unul dintre cele doua muzee de pe Theresien Platz, dupa care urmeaza program liber la dispozitia turistilor in zona Mariahilfer strasse bulevardul fiind recunoscut ca si Mecca cumparaturilor in Viena. Seara cazare la hotel 4* in zona Viena.

  Ziua 2: Mic dejun. Program liber pentru cumparaturi in SCS, sau optional excursie la Abatia Melk, recunoascut pentru arhitectura sa baroca, dar si pentru faptul ca a fost locul de inspiratie al romanului Numele Trandafirului, de Umberto Ecco..Continuam programul cu vizitarea urmatoarelor obiective turistice Palatul Belvedere, Domul Sf. Stefan, Burgteather, Palatul Hofburg, Rathaus. Seara optionala in Grinzing – cartier celebru aflat la marginea padurii vieneze, loc traditional de intalnire al artistilor orasului.

  Ziua 3: Mic dejun, dupa care urmeaza vizitarea faimosului castel ai habsburgilor, Schonbrunn. In jurul orei 13:00 plecare din Viena spre Budapesta.

  BONUS: tur panoramic al Budapestei, o scurta oprire pentru admirarea Dunarii, podurilor si Parlamentului de pe Citadella, vizitarea bisericii Matyas!

  Se ajunge in tara in  cursul noptii, in functie de trafic si formalitatai vamale.                                                                                                        

  ! Obiectivele turistice subliniate se viziteaza si din interior.

  Altele

  Grup minim: 25 persoane Supliment single: 30 euro/persoana

  Tariful include: transport cu autocar turistic 3*, 2 nopti cazare cu mic dejun in zona Viena la hotel 4* in camere DBL, TPL, ghid insotitor.

  Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (aprox. 25 EUR), excursia optionala la Melk ( 20 euro/pers), cina traditionala in Grinzing 25 euro/pers., ghid local, asigurarea medicala( 12 lei).