La cerere, tot timpul anului
  Descriere ofertă

   

  Praga sau "Orasul celor o mie de turnuri" este unul dintre cele mai uimitoare orase europene. Avand unul dintre cele mai bine pastrate centre medievale din intreaga Europa, orasul a fost inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

  Traseu

  Medias – Tarnaveni – Targu Mures – Ludus – Turda – Cluj Napoca – Oradea – Budapesta  – Praga – Bratislava – retur.

  Transfer din Alba Iulia, Sebes, Sibiu, Sighisoara, Reghin, Deva, Brasov, Zalau, Bistrita, Dej, Satu Mare, Baia Mare pentru min. 6 persoane fara plata suplimentara, iar pentru mai putin de 6 persoane plus 20 euro/pers.

   

  Program

  Ziua 1: Plecare din Romania spre PRAGA in cursul serii , se tranziteaza Ungaria.

  Ziua 2: In cursul diminetii ajungem la Kutna Hora, un orasel tipic ceh, renumit pentru minele de argint din zona.Vizitam Catedrala  Sf Barbara, construita in stil gotic.Dupa acesta continuam drumul spre orasul de aur, Praga. Ajungem in cursul amiezii, urmeaza o vizita pietnonala in zona Pietei Venceslas, Turnul Primariei cu vestitul ceas astronomic ce dateaza din anul 1410, Biserica Sf Tyn, Clementinum, Rudolfium, Podul Carol, marginit de zeci de statui si invadat de artisti, si mii de turisti tot anul.. Program liber la dispozitia turistilor.Seara cazare la hotel 3* situat central.

  Ziua 3: Mic dejun, dupa care urmeaza vizitarea Castelului Hradcany, catedralei Sf Vit, Bazilica Sf. Gheorghe, Casa Domnisoarelor, asistam la schimbarea garzii, vizitam faimoasa straduta aurarilor, continuam cu  o vizita pietonala in Cartierul Evreiesc, unde se viziteaza Sinagoga Veche-Noua, Cimitirul Evreiesc. Optional croaziera pe Vltava. Seara cazare la hotel 3* situat central.

  Ziua 4: Mic dejun. Spunem La Revedere orasului de aur si ne indreptam spre Bratislava,unde vom vizita centrul istoric si Catedrala Sf Martin, locul incoronarii Mariei Tereza. Seara  Ajungem in tara in timpul noptii in functie de tarfic si formalitati vamale

  Altele

  Tariful include: 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* situat central, vizitele mentionate in program, ghid din partea agentiei, transport autocar 3*.

  Tariful nu include: asigurare medicala (~ 15 lei), intrari la obiective turistice (~30 euro/pers)

  Supliment SGL: + 40%