la cerere
  Descriere ofertă

   

  Thassos este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei.
  Plajele excelente cu apa clara, micutele golfuri izolate, satele pitoresti, si viata de noapte vibranta, fac din Thassos o statiune foarte populara in randul turistilor. In Thassos, un drum care inconjoara insula, permite accesul foarte facil catre cele mai ascunse portiuni de coasta / plaja.

  Dintre plajele cele mai importante din Thassos se numara: Aliki, Ag. Ioannis (Bambouras), Paradisos (Paradise Beach), Potos, Pefkari, Rosogremos, plajele din Regiunea Maries, plajele din Kallirachi si Sotiras, Prinos, Rachoni, Limenas, Makriammos, Psili Amos, Astris, Kalami, Arsanas, Thimonia, Kinira, Limenaria, Trypiti, Metallia, Chrysi Ammo (Golden Beach).

  Iubitorii de istorie pot vizita in Thassos: manastirea Agiou Panteleimonos, manastirea din Panagouda, manastirea Arhanghelul Mihail, muzeul arheologic, muzeul militar, templul Atenei, templul lui Pan, vechiul port din Limeanas, teatrul antic, muzeul Vagis, parcurile nationale din Thassos, Acropole, situl arheologic Evreokastro.

  Posibilitatile de divertisment de care dispuneti in Thassos pornesc de la tavernele si restaurantele cu meniuri specifice, continuand cu o serie de cluburi de noapte si barurile mici de pe faleza, cu muzica si dansuri traditionale, cu nenumaratele magazine si se incheie cu posibilitatea practicarii sportului (schi nautic, surfing, scufundari, tenis, echitatie).

   

  Traseu

  Plecari individuale sau in grup/autocar din Targu Mures. Transferuri din: Cluj, Alba Iulia, Sibiu.

  In oferta atasata gasiti alte oferte pentru plecari individuale, la diverse hoteluri de pe Insula Thassos.

   

  Program

  Program liber la dispozitia turistilor pentru plaja, relaxare, excusrii optionale.

  Altele

  Tariful de mai sus este informativ.

  pentru o oferta detaliata va rugam sa apelati la 0740854458.

  Cazari la aparatmante/studiouri dotate cu linie de bucatarie, baie proprie/hoteluri de 3/4* cu regim de masa ales de catre client, toate statiunile.

  Descarcă oferta