la cerere
  Descriere ofertă

   

  Pret: 229 euro  

                                                                                            

  Grup minim 40 persoane

  Grup 34 – 39 persoane, supliment 15 euro

  Camera SINGLE, supliment 75 euro

  Copil 05 – 12 ani, reducere 40 euro

  Nu se acorda reducere la a 3-a persoana in camera DOUBLE

        

  Servicii incluse: 

  ·         transport autocar 3*

  ·         5 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*

  ·         tururile de oras conform program

  ·         insotitor din partea agentiei

   

  Traseu

   

  Viena – Praga – Bratislava – Budapesta

   


   

  Program

   

  Ziua 1: 

  BUCURESTI – PITESTI – ARAD – BUDAPESTA
  Plecare din Pitesti la ora 07:00, pe traseul Rm. Valcea – Sibiu – Deva - Arad. Cazare Budapesta / Gyor

   

  Ziua 2:

  BUDAPESTA – VIENA – PRAGA
  Mic dejun. Deplasare spre Viena, eterna capitala a muzicii, una dintre cele mai populare destinatii europene. Turul panoramic cu autocarul pe celebrul Ring Vienez ne va dezvalui: Observatorul Urania, Guvernul, Hotelul Imperial, Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Primaria, Burgtheater, Universitatea, Biserica Votiva, Bursa. Un tur pietonal ne ofera prilejul sa admiram (exterior): Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Spre seara, sosire la Praga. Cazare Praga

   

  Ziua 3: 

  PRAGA

  Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Praga, unul dintre cele mai frumoase din Europa, un muzeu in aer liber, cu o arhitectura impresionanta. Se viziteaza pietonal centrul istoric al orasului denumit si Orasul de Aur: Castelul Praga – cel mai mare castel medieval din lume si resedinta presedintelui Cehiei, Catedrala Sfantul Vit – cea mai mare si mai importanta catedrala din Republica Ceha, Statuia Sf. Gheorghe, Podul Carol – monument simbol al orasului, Primaria si Ceasul astronomic. Timp liber in Praga. Va propunem si alte obiective turistice, cum ar fi: Biserica Sf. Maria din Tyn, Turnul Pulberariei, Piata Wenceslas, Galeriile Nationale. Cazare Praga

   

  Ziua 4:

  PRAGA – DRESDA – KARLOVY VARY – PRAGA

  Mic dejun. Optional, excursie la Dresda si Karlovy Vary. Dresda, oras baroc, supranumit “Florenta de pe Elba”. Se viziteaza pietonal centrul istoric (exterior): Terasa Bruhl – “balconul Europei”, cel mai frumos loc de promenada al orasului, Muzeul Albertinum, Frauenkirche, Palatul Zwinger, Podul Augustus, Opera Semper. Continuam excursia cu Karlovy Vary - Perla statiunilor cehe, capitala luxului european in materie de localitati balneare, oras de o frumusete cuceritoare, renumit pentru arhitectura deosebita. Plimbare in centrul istoric. Intoarcere in Praga. Cazare Praga

    

  Ziua 5:

  PRAGA – BRATISLAVA – BUDAPESTA

  Mic dejun. Deplasare spre Bratislava, fosta capitala a Ungariei in perioada dominatiei otomane, oras al incoronarii pentru 11 regi si 8 regine. Scurt popas in Bratislava, pentru a se admira: centrul vechi cu Catedrala Sfantul Martin (Catedrala incoronarii), Poarta Sfantul Mihail, Primaria veche. Panoramic, vom vedea Palatul Grassalkovich (resedinta presedintelui Slovaciei) si Castelul Bratislava (sediu regal prestigios in timpul imparatesei Mariei Tereza). Tur ''by night" cu autocarul la Budapesta pentru a vedea: Podul Elisabeta, Piata Mileniului, Bulevardul Andrassy, Opera, Academia, Parlamentul, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Optional, seara putem petrece pe ritmurile folclorului autentic, renumitul ceardas, servind o cina traditionala la Crama Borkatakomba – un restaurant de mare popularitate. Cazare Budapesta

   

  Ziua 6:

  BUDAPESTA – ARAD – PITESTI – BUCURESTI

  Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire in cursul serii in functie de conditiile de trafic.

     

   

  Altele

   

  Nu sunt incluse:

  ·         intrarile la obiectivele turistice si nici ghizii acestora

  ·         programele optionale (excursia Karlovy Vary si Dresda = 35 euro/persoana; cina cu program folcloric la  Borkatakomba = 30 euro/persoana)

  ·         asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, optionale dar recomandate

   

   

   

   

   

  Puncte imbarcare / transfer (minim 2 persoane) GRATUIT:

  BUCURESTI – Statia Metrou Lujerului 

  PITESTI – Parcare Muntenia
  SLATINA – Parcare Hotel Parc
  CRAIOVA – Mc Donald’s Calea Bucuresti
  RM. VALCEA – Benzinaria Dacos
  SIBIU – Magazin OBI (centura) 
  SEBES – Farmacia Helpnet
  DEVA – parcare gara – Billa
  ARAD – Gara

   

  NOTA:       

  - Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2%, comision de risc valutar). 

  - Neintrunirea grupului minim permite agentiei sa recalculeze pretul sau, dupa caz, sa anuleze excursia.

  - Agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, fara a afecta insa structura generala a programului si a serviciilor acordate, oferind servicii similare.

  - In cazul in care autoritatile nu permit turistilor iesirea din tara sau accesul in tarile de pe traseu, agentia nu are niciun fel de obligatie, iar costul excursiei nu se ramburseaza.

  - Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective.

  In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului.

  Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

  - Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.   

  - Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces,  furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.

  - Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.

  - Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de  dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro   

   

  Descarcă oferta